Snoop Dogg: Kam pirë marijuanë në Shtëpinë e Bardhë


Snoop Dogg


Snoop Dogg thotë se ka pirë një cigare marijuanë në Shtëpinë e Bardhë, një vend ku me siguri çdokush do të ishte në panik vetëm duke e çuar nëpër mend një veprim të ngjashëm.

Reperi thotë se tymosi cigaren teksa ndodhej fare pranë Presidentit Obama ashtu sikurse dhe agjentëve të CIA-s dhe FBI-së.

Këtë deklaratë Snoop e bëri gjatë një interviste për Jimmy Kimmel.

Kjo histori në fakt nuk duket shumë e besueshme, megjithatë fakti qëndron që Snoop ishte për vizitë në Shtëpinë e Bardhë Dhjetorin e shkuar.

Previous Post Next Post