Rusia gjobitet me 50 mld $ për rastin Yukos

yukos-case
Një gjykatë ndërkombëtare arbitrazhi në Hollandë ka gjobitur sot Rusinë me 50 miliardë dollarë, për rastin e shtetëzimit të ish-gjiganidt të hidrokarbureve Jukos, pasi ka shkelur kartën europiane të energjisë.
Dy prej pronarëve të kësaj kompanie, Hodorkovski dhe Lebedjev vuajtën më shumë se 10 vite burg secili për evazion fiskal dhe vjedhje./k/- Oculus News
Rusia gjobitet me 50 mld $ për rastin Yukos Rusia gjobitet me 50 mld $ për rastin Yukos Reviewed by Tiranasoculus on 7/28/2014 08:01:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.