Tiranë, kallëzohen penalisht 14 persona për vjedhje të energjisë elektrike‏

aa.jpg
14 subjekte, 4 prej tyre biznese privatë dhe 10 familjarë, janë kallëzuar penalisht nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) në bashkëpunim me komisariatin e policisë në zonën e Kamzës dhe atë të Sanatoriumit. Sipas Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, këto persona nuk kishin asnjë kontratë me kompaninë, por furnizoheshin me energji elektrike në mënyrë te paligjshme.
Sipas policisë, personat ndaj të cilëve ka nisur procedimi penal janë: Lek Ulaj,biznes privat; Muharrem Muja, biznes privat; Liliana Hoxha biznes privat; Alkes Jorxhi biznes privat; Fatjon Qosja familjar; Gazmir Elezi familjar; Jemie Markja familjar; Lavdi Hasmuca familjar; Besnik Haka familjar; Haxhi Pardhaku,familjar; Indrit Ferhati familjar; Elvis Prenga familjar; Bashkim Halilaj familjar./shqiptarja/
Previous Post Next Post