Magjia e vajit të limonit: heq celulitin dhe forcon thonjtë


aa.jpg
Për të forcuar thonjtë, për të hequr celulitin, vaji i limonit do të ishte ideal edhe si një maskë për flokët. Ai është një ilaç natyral, ndërsa efektet e tij janë të mrekullueshme. Për të bërë gativajin e limonit, na duhen pesë kokra limon.


Pasi ti hiqni lëkurën, lërini për dy ditë që të thahen. Pasi tëthahen, vendosini në një kavanoz dhe mbusheni gjysmën me vaj ulliri dhe gjysmën me vaj bajamesh të embla. Më pas futni dhe pak vitaminë E(ne menyre që të zgjasë më shumë, kjo në rast se ju keni). Pasi ta mbyllni mirë kapakun, duhet ta mbulojmë me letër alumin dhe mos ta lëmë në diell.

Atë duhet ta lëmë për 30-40 ditë, ndërsa çdo ditë duhet të tundni kavanozin. Pas 40 ditësh kullojeni me një kullose dhe më pas vajin futeni perseri ne kavanoz dhe lereni për një ditë. Të nesërmen bëni filtrimin e dytë me një garze, ndërsa vaji është gati.
Previous Post Next Post