Edi Rama bëhet baba për të dytën herë


EDI-ZAHON

Bashkëshortja e tij Linda ka sjellë në jëtë një djalë të cilin e kanë pagëzuar me emrin, Zaho.
Lajmin e ka publikuar vetë Rama në Facebook duke thënë: Linda solli në jetë Zahon!
Mësohet se femija ka lindur në një klinikë jashtë vendit. Bebi gëzon shëndet të plotë.
Linda dhe Edi Rama kanë edhe dy fëmijë të tjerë nga martesat e mëparshme, Gregorin dhe Rean.
Previous Post Next Post