Irak, ISIS 'godet' sërish, hedh në erë mauzoleun e San Giorgio-s

Pas varrit të profetit Jona, mauzoleu i San Giorgios në veri të Irakut u hodh në erë nga xhihadistët e ashtuquajtur të Shtetit Islamik (ISIS).
Burimet lokale flasin për një shpërthim të fuqishëm që ndodhi dje në mbrëmje vonë dhe që ka shkatërruar tërë mauzoleun. Gjatë ditës së djeshme grupi i armatosur kishte shkatërruar edhe varrin legjendar të Sethit, që hebrenjtë, të krishterët dhe myslimanët e nderojnë si djalin e Adamit dhe Evës.
Irak, ISIS 'godet' sërish, hedh në erë mauzoleun e San Giorgio-s Irak, ISIS 'godet' sërish, hedh në erë mauzoleun e San Giorgio-s Reviewed by Oculus News on 7/26/2014 08:38:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.