Si të mposhtni kollën me mënyra natyrale


Kolla është nje shqetësim i zakonshëm qe mund te na sulmoje ne kete sezon, sidomos per shkak te ndryshimit te temperaturës midis ditës dhe natës.
Kolla e thate, kura me e mire është mjalti
Ne rast se keni një kolle te lehte dhe te thate, kontributi ne shëndetin tone mund t’i jepet mjaltit, nje lloj përbërësi qe mund te ndaloj ndjenjen e djegies qe ndjejme ne fyt.
Ju mjafton nje gjysem gote uje te vaket ose nje gote qumësht, me nje luge te bollshme me mjaltë per te pasur efekte te menjëhershme e te rëndësishme.
Si të mposhtni kollën me mënyra natyrale Si të mposhtni kollën me mënyra natyrale Reviewed by Tiranasoculus on 5/05/2014 10:02:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.