Letra e dashurisë që bëri nusen të derdhë lot

Kjo letër dashurie që bëri të derdhë lot një nuse në Amerikë, është publikuar nga Huffington Post dhe autori nuk bëhet publik. Është nje letër që ja vlen për ta lexuar në këtë Ditë të Shën Valentinit.


E Dashur________
Nuk kam qenë kurrë, për asnjë vendim që kam marrë ndonjëherë në jetën time, kaq i 
sigurtë se sa sot. Kur të pyeta që të martoheshe me mua dy vite më parë, e dija që ti ishe
femra perfektë për mua. Muajt, ditët, dhe momentet që çuan në ditën e martesës tonë
kanë qenë jashtëzakonisht të shkurtra, dhe më kujtoje nga koha në kohë se përse rashë
në dashuri me ty qysh në momentin e parë. Ti, sinqerisht, je një person i mrekullueshëm
brenda dhe jashtë, ndoshta këtë nuk ta kam thënë shpesh.

Mendoj se është normale për shumë njerëz të jenë pak në agoni përpara se të martohen.
Ndjej se është plotësisht e kuptueshme që martesa është një angazhim jetësorë. Sidoqoftë,
kjo është një eksperiencë që nuk do ta përjetoj më. Ndërsa shkruaj këtë letër, në vend që të
kem frikë se si do të ishte e ardhmja ime pa ty, jam ulur këtu dhe jam totalisht i kënaqur m
e të mirat që më ka sjellë jeta. Do ta rijetoja edhe njëmijë herë të tjera jetën nëse do thosha ndershmërisht që nuk do të ndryshoja asgjë të vetme. Ti je e vetmja gjë e mrekullueshme
 më ka ndodhur ndonjëherë. Duket se këtë ndjenjë për ty e kam pasur qysh në momentin
që u njojtëm. Është kjo ndjenjë që na prezantoi për herë të parë kur ishim në gjimnaz.
Është kjo ndjenjë që na mbajti bashkë në universitet dhe në moshë madhore. Është 
ndjenja që e mbajti marrëdhënjen tonë të fortë në kohëra të mira dhe në kohëra të këqija.
Ndjenja për të cilën po flas, sigurisht, dashuria. Pra mund ta konsiderosh këtë një premtim.
Është një premtim për kohë të mira dhe të vështira, në sëmundje dhe nëshëndet. Është 
një premtim për të të dashuruar dhe nderuar në cdo ditë të jetës time. Dhe....Të dua

Burri jot – që do bëhet
_____________

Previous Post Next Post