Gruaja me të pasmet më të mëdha në botëPo ashtu si edhe Shakira, të pasmet e 39 vjeçares Mikel Ruffinelli, nuk zhgënjejnë.

Të pasmet e Rufinelli-t, e cila nuk është një gjigante gjithsesi, por gjerësia e të pasmeve të saj shkon në mbi 1.5 metra. “Më pëlqejnë format e mia, më pëlqejnë të pasmet e mia,” thotë ajo me një vetëbesim mbresëlënës. “Më pëlqen tëj jem unike.”

Ruffinelli thotë se format e saj janë të trashëguara gjenetikisht, dhe nuk vijnë si rezultat i dietës. Ajo, e cila është nënë e 4 fëmijëve, shpjegon se pas lindjes së çdo fëmije, përmasat e të pasmeve të saj u rritnin vazhdimisht.
Gruaja me të pasmet më të mëdha në botë Gruaja me të pasmet  më të mëdha në botë Reviewed by Tiranasoculus on 5/04/2014 05:01:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.