Familja

outdoor_family_fun.jpg
Familja nuk është vetëm një gjë e rëndësishme, por është gjithçka (Michael J. Fox.


Dashuria e familjes dhe admirimi i miqve është shumë herë më i rëndësishëm se pasuria dhe privilegjet (Charles Kuralt.

"Familje", do të thotë që asnjëri të mos lihet mënjanë apo të harrohet (David Ogden Stiers.


Familja është gjëja më e rëndësishme në botë (Princeshë Diana.


Një njeri nuk duhet ta neglizhojë asnjëherë familjen e tij për biznesin (Walt Disney.


Për ne, familje do të thotë të përqafojmë njëri-tjetrin dhe të jemi këto (Barbara Bush.


Familja ime është fuqia dhe dobësia ime (Aishwarya Rai Bachchan.


Në çdo mënyrë të përfytyrueshme, familja është lidhja me të shkuarën, dhe ura për të ardhmen tonë (Alex Haley.


Kur vijnë drithëramat, është familja që ju suporton (Guy Lafleur.


Nësi dikush është i dëshirar për dashrui, i sugjeroj që të kthehet nga familja e tij e të shohë që dashuria është gjithandej (Jasmine Guy.


I vetmi shkëmb i qëndrueshëm, i vetmi institucion që funksionon, është familja (Lee lacocca.


Mendoj se bashkësia është një element shumë i rëndësishëm në jetën familjare (Barbara Bush.


Familja është qeliza e parë e shoqërisë njerëzore (Papa John i XXIII.


Familja është testi i lirisë, sepse familja është gjëja e vetme që njerëzit e lirë bëjnë për veten e tyre, dhe me mënyrën e tyre (Gilbert K. Chesterton.


Besoj se bota është një familje e madhe, dhe duhet ta ndihmojmë njëri-tjetrin (Jet Li.


Familja është bërthama e civilizimit (Will Durant.


Fëmijtë e mi më kanë mundësuar të gjejë ekujlibrin në jetë në mënyrë që të jetoj mirë (Celine Dion.


Jam në një mendje me familjen dhe yotin (Regina King.


Nuk e di nëse besoj tek martesa, por besoj tek familja, dashuria dhe fëmijët (Penelop Cruz.


Familja ime ishte udhërrëfyesja ime tek realiteti (Haywood Nelson.


Thuhet që një familja e lumtur është ajo që mund të hajnë qepë së bashku. Për aq kohë, ata janë të ndarë nga bota, dhe kanë harmoni në frymëmarrje (Charles Dudley Warner.

Çdo problem në një familje, qoftë i madh apo i vogël, fillon gjithmonë për shkak të komunikimit të keq. Dikush nuk dëgjon (Emma Thompson.

Previous Post Next Post