"Gratë kanë tru më të shëndetshëm se burrat por nuk marrin gjithmonë vendime të sigurta"

"Gratë kanë tru më të shëndetshëm se burrat por nuk marrin gjithmonë vendime të sigurta"
 
 Sipas një studimi, gratë kanë tru më të shëndetshëm dhe të ngarkuar, duke rezultuar në një shkallë më të ulët të burgosjes në krahasim me burrat. Ekspertja e udhëtimeve, Teuta Borova, theksoi se gjinia femërore është më e përgjegjshme dhe mban familjet të bashkuara, gjë që e bën atë të mendojë më shumë për veprimet dhe planifikimet e saj. Në anën tjetër, psikologu Edmond Dragoti theksoi se gratë kanë tendencën të analizojnë më shumë se burrat, por nuk marrin gjithmonë vendime të drejta. Kjo e bën atë të ndjekë edhe detajet më të parëndësishme, por të mos arrijë gjithmonë në një vendim.

Sipas psikologut Edmond Dragoti, gratë gjykojnë më shumë por jo më drejtë se burrat. Dragoti shpjegoi se gratë kapen pas detajeve por nuk marrin vendime, raporton Euronews.

“Ndaj burrat kanë shanse të gabojnë më shumë, gratë bëjnë më shumë analiza që nuk të çojnë gjithmonë në vendime. Merren jo vetëm me detaje të rëndësishme, por edhe të parëndësishme”, tha Dragoti.
Previous Post Next Post