Makina modifikohet në 'Flakëhedhëse', hedh zjarr në mbi 17 metra


 Një mekanik Bjellorus ka modifikuar makinën e tij dhe e ka kthyer atë në një “dragua” që lëshon zjarr.

Vahan Mikaelyan transformoi makinën Lada, e cila tashmë mund të lëshojë zjarr deri në 17 metra nga dritat e përparme.


Mekaniku i veçantë nuk ka zbuluar ndonjë sekret të mënyrës së ndërtimit të kësaj makine të habitshme, por premton surpriza të tjera.
Makina modifikohet në 'Flakëhedhëse', hedh zjarr në mbi 17 metra Makina modifikohet në 'Flakëhedhëse', hedh zjarr në mbi 17 metra  Reviewed by Oculus News on 8/23/2021 11:07:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.