Renditja për Anxhelën dhe Gjonin në finalen e Eurovizion

Renditja për Anxhelën dhe Gjonin në finalen e Eurovizion

 Tashmë është bërë zyrtare dhe radha e debutimit në natën finale në Eurovision në transmetimin e 22 majit që do të nisë në orën 21.00.

Anxhela Peristeri me këngën e saj “Karma” do të këndojë e dytë duke përfaqësuar Shqipërinë. Ndërsa Gjon Muharremaj (Gjon’s Tears) do të debutojë i 11-ti.

Anxhela Peristeri shkëlqeu me performancën e saj në natën e dytë gjysmëfinale dhe Shqipëria ishte e para që u përzgjodh mes dhjetë finalistëve pas votimit.
Previous Post Next Post