Shenjat e Horoskopit të Grave që pëlqejnë të Nënshtrohen në Marrëdhënje

burrë ulur në kolltuk dhe grua brenda në kafaz
 
 Në marrëdhëniet romantike apo bashkëshortore, ekzistojnë dy lloj njerëzish: llojet e njerëzve që duan të marrin kontrollin e planeve dhe situatave dhe atyre që preferojnë të qëndrojnë në sfond të gjërave dhe vetëm presin që të ndodhin.

Disa i quajnë këto terma "i nënshtruar" dhe "dominues". Njerëzit shpesh i shohin ato si një shkëmbim pushteti.

Nëse nuk doni asnjë rol, duke luajtur secilin mund të ndjeheni të rrezikshëm, por ka disa shenja zodiake që e dinë saktësisht se çfarë duan në dashuri, dhe një ndër këto gjëra është që të heqin dorë nga fuqia e tyre dhe të lejojnë një person tjetër të marrë drejtimin.

Astrologjia mund të na tregojë shumë për mënyrën sesi njerëzit sillen në marrëdhënie.

Duke marrë parasysh shenjën e tyre të zodiakut, mund të vlerësojë se si gratë nënshtruese ose mbizotëruese të zodiakut do të jenë në marrëdhënie.


Shenjat e horoskopit të femra në vijim kanë më shumë gjasa të shfaqin tipare të nënshtruara që tregojnë dëshirën e tyre për t'u detyruar dhe miqësor ndaj partnerit të tyre.

Këtu janë 6 shenjat më të fuqishme të zodiakut që e lejojnë kontrollin kur ndihen mjaftueshëm të sigurta.

1. Demi (20 prill - 20 maj)
Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, gratë Dem nuk janë aq dominante sa shenjat e tjera të zodiakut. Ato preferojnë të kënaqen me luksin që lidhin marrëdhëniet - si kënaqësitë materiale dhe emocionale.

Natyrisht, kjo nuk do të thotë që gratë e Dem nuk janë të fuqishme, sepse ato janë. Në vend të kësaj, kjo do të thotë se ato do të ishin më tepër pasivë në marrëdhënie dhe do të lejonin partnerin e tyre të kontrollonte detajet, p. sh., se ku do të drfekonin ose ku do i kalonin pushimet.

Ato janë jashtëzakonisht të durueshme dhe në rregull me pritjen për partnerin e tyre.

2. Binjaket (21 maj - 20 qershor)
Çdo grua Binjake e urren marrjen e vendimeve, veçanërisht në marrëdhënie. Prandaj, rrallë shihni një Binjake të marrë një rol mbizotërues.

Binjket janë të adaptueshme dhe, nganjëherë, njerëz që kënaqin, kështu që mbështetja tek partneri tyre për të marrë vendime të rëndësishme është i zakonshëm për to.

Në të vërtetë, të qenit të nënshtruar në marrëdhëniet ndihmon të frenoni pak nga nervozizmi dhe ankthi i femrave të Binjakeve që janë të pashmangshme për shumicën e tyre kur janë në marrëdhënie (shqetësohen shumë çfarë mendojnë të tjerët për to).

Sidoqoftë, Binjaket kanë dy personalitete; mund të jenë dominuese në disa raste.

3. Virgjëresha (23 gusht - 22 shtator)
Gratë e Virgjëreshës janë mjaft të turpshme, gjë që kontribuon në dëshirën e tyre për të qenë pasive në një marrëdhënie. Një grua Virgjëreshë është tepër kritike për veten, kështu që mund të preferojë që partneri i saj të kontrollojë aspekte të ndryshme të marrëdhënies, sepse ajo ndjen se ai mund të jetë më mirë se ajo në disa raste.

Megjithëse gratë e Virgjëreshës mund të tundohen të jenë të nënshtruar, sepse besojnë se kjo është mënyra më e mirë për të treguar se sa besnike dhe dashamirëse mund të jenë. Pavarësisht nga kjo, një grua e Virgjëreshës nuk i tejkalon kurrë kufijtë e saj dhe preferon të qëndrojë brenda mureve.

4. Peshorja (23 shtator - 22 tetor)
Peshoret janë të përqendruar në idenë e drejtësisë, kështu që ata do të donin që marrëdhënia të lejonte një ndryshim dinamik. Për shkak se gratë Peshore janë diplomatike, ajo do lejojnë që partneri i tyre të marrë rolin mbizotërues për një periudhë kohe të caktuar dhe të presë me durim radhën e saj për të dominuar.

5. Peshqit (19 shkurt - 20 mars)
Ndërsa gratë e tjera mund të gëzojnë vetëm pozicionin për të qenë më pak dominuese në marrëdhënien, gratë e peshqve pëlqejnë idenë e të ndihmuarit të partnerit të tyre të ndjehen i fuqishëm. Lejojnë që ai të marrë vendime të rëndësishme dhe të "drejtojë ditën", në njëfarë mënyre, mund të jetë një mënyrë e gruas së Peshqve për t'i treguar partnerit të saj se e do atë.

Sepse gratë Peshqve janë vetëmohuese dhe pafundësisht pasionante, ato duan të kënaqin partnerin e tyre në çfarëdo mënyre që munden - emocionalisht dhe fizikisht. Kjo përfshin lejimin e një partneri të gruas së Peshqve për të marrë kontrollin e disa aspekteve të marrëdhënies (në një masë të caktuar, sigurisht).
Previous Post Next Post