Do gjej kurën kundër Kancerit nëse zgjidhem President i SHBA-ve: thekson Xho Bajden

Do gjej kurën kundër Kancerit nëse zgjidhem President i SHBA-ve: thekson Xho Bajden
 Xho Bajden duke folur në podium në Ottumwa
 Presidenti potencial i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xho Bajden ka thënë se nëse do zgjidhet president, do të gjejë kurën e sëmundjeve të kancerit. 

Ai foli në një tubim gjatë fushatës në Ottumwa, ku rrëfeu për humbjen e njerëzve të dashur.

“Shumë prej jush e kuptojnë se çfarë do të thotë humbja e njerëzve të dashur. Unë e kuptoj nëse humbni një burrë, një grua, një bir, një vajzë, një anëtar të familjes. Kjo është arsyeja pse unë kam punuar kaq shumë në karrierën time që ta siguroj këtë. Prandaj ju premtoj që nëse zgjidhem president, do të shihni gjërat e vetme më të rëndësishme që do të ndryshojnë Amerikën, ne do të gjejmë ilaqin për kancerin’’, ka thënë Biden.

Ishte kjo deklaratë kaq e çuditshme që nxiti duartrokitje dhe ovacione tek njerëzit që dëgjonin me ëndje.

Vlet të theksohet këtu se Bajden e ka nisur betejën e gjetjes së ilaçeve kundër kancerit qysh kur humbi djaline tij për shkak të kancerit në tru.
Previous Post Next Post