Gjërat kritike që duhet të dini përpara se të bëni Transplant të Flokëve

duke shënuar në kokën e burrit me laps ku do bëhet transplanti i flokëve
 Duke u përgatiur për transplant
 Ballafaqimi me humbjen e flokëve nuk është kurrë i lehtë; jo vetëm që mund të ndikojë në vetëvlerësimin e individit, por gjithashtu mund të nxisë një numër njerëzish që të zgjedhin procedurat e transplantimit të flokëve për të shmangur shenjat e humbjes së flokëve. Nëse kërkoni ta zgjidhni në këtë mënyrë këtë problem, atëherë këtu është një listë e gjërave që duhet të dini para se të bëni një transplantim të flokëve.

Mund t'ju duhet të bëni më shumë se një transplant

Kur vendosni për implantet e flokëve për të luftuar humbjen e flokëve, është e rëndësishme të konsideroni faktin se mund të keni nevojë për më shumë se një transplant, varësisht nga sa flokët keni humbur. Nëse keni nevojë për një numër të "parcelave" të flokëve të futura në të njëjtën kohë, atëherë mund të keni nevojë për dy seanca për t'i përfunduar plotësisht. Kjo është e rëndësishme të konsiderohet se kjo, sigurisht, do të jetë një kosto shtesë që mund të shkaktojë probleme buxhetore.

Do keni shenja në kokë

Edhe pse vetë procedura është pa dhimbje, është e rëndësishme të mbani mend se do të ketë shenja ndërsa lëkura fillon të shërohet. Kjo është një pjesë e rëndësishme e procesit të shërimit pasi ajo tregon se gjëndra është e ngjashme me flokët ashtu siç duhet. Këto shenja dhe skuqje mund të ndërveprojnë apo të bëjnë reaksion ndërsa përdorni një shampo të ndjeshme për të larë kokën dhe për të nxitur rritjen e përgjithshme të flokëve.

Stili i transplantit të flokëve

Është gjithashtu e rëndësishme të shikoni stilin e transplantimit të flokëve që i përshtatet llojin tuaj të flokëve. Kjo zakonisht diskutohet gjatë periudhës së konsultimit të procesit të rezervimit dhe do të vendoset nga një konsulent i kualifikuar. Kjo diskutuar për të siguruar që stili i transplantimit të flokëve do të ketë rezultatet më të mira. Qoftë kjo zgjedhja e një transplantimi FUE ose FUT flokësh, ose një transplant specifik për flokë të caktuara, ekzistojnë disa opsione që i përshtaten të gjitha llojeve të flokëve.

Shikoni përvojën e kaluar

Është gjithashtu e rëndësishme të shihni vitet e përvojës që ka mjekja. Kjo është e rëndësishme sepse mund të jetë ndryshimi në cilësinë e rezultateve që merrni. Edhe pse mund të kushtojë më shumë në varësi të sasisë së përvojës që ka klinika, kjo është një mënyrë e sigurtë për të marrë rezultate të jashtëzakonshme herën e parë dhe për të bërë që flokët të duken të shëndetshëm.

Shikoni në Kosto

Një element tjetër i rëndësishëm është të shikoni në tek kostoja. Nëse kjo është për të udhëtuar jashtë vendit për një trajtim, ose transplantin e flokëve në Britani të Madhe. Për shumë, turizmi mjekësor është bërë mjaft i popullarizuar me disa njerëz, pasi kjo shpesh çon në çmime më të lira si për trajtim, akomodim dhe përkujdesje. Edhe pse turizmi mjekësor nuk është për të gjithë, ka një numër klinikash si në Britani të Madhe dhe vende të tjera evropiane që ju ndihmojnë për të arritur rezultatet që dëshironi.

Rreziqet dhe Komplikimet

Është gjithashtu e rëndësishme të shikoni rreziqet dhe komplikimet që mund të përjetoni. Edhe pse këto ka shumë të ngjarë të ndodhin, është ende e rëndësishme të siguroheni që jeni në dijeni të tyre. Nëse kjo është shumatorja e shenjave që mund të keni, por edhe rreziku se flokët nuk do zënë vend në kokë, është e rëndësishme për të siguruar që ju jeni të informuar dhe të përgatitur.

Detaje të mëtejshme

Gjithashtu mund të jetë e dobishme të shikoni në programin e kujdesit pasues, veçanërisht nëse keni bërë një sërë transplantesh. Kjo është për shkak se procesi i kujdesit pasues mund të ndikojë në mënyrën e jetesës dhe ju merr kohë nga puna në mënyrë që të shërohen. Kjo është për shkak të rrënjëve të flokëve duke marrë kohë për t'u ngjitur në kokë dhe të fillojnë të rriten dhe mungesa e kujdesit mund të bëjë që transplanti të jetë i pasuksesshëm.

Shikoni për raste para dhe pas

Me fuqinë e mediave sociale, tani keni mundësinë të shikoni fotot para dhe pas transplantit. Jo vetëm që ekzistojnë shumë faqe interneti që tregojnë para dhe pas transplantimit të flokëve, por ka edhe një numër në llogaritë e mediave sociale që tregojnë rezultate të mrekullueshme të cilat mund t'ju ndihmojnë të merrni një vendim të informuar.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një transplantim të flokëve në çast ose po e konsideroni atë në të ardhmen e afërt, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për çdo aspekt të trajtimit, pasi kjo do t'ju ndihmojë të mbeteni plotësisht të përgatitur gjatë gjithë procesit.
Previous Post Next Post