Arsyeja e Vërtetë, përse Hotelet përdorin Çarçafë të Bardhë


 Le ta themi troç: dhomat e hotelit janë vende ku gumëzhojnë migrobet. Duhet t'i shmangni tharëset e flokëve të hotelit me të gjitha mënyrat, për fillestarët, dhe mos i zini besë "kazanit" që prodhon kafen tuaj në mëngjes. Por kur bëhet fjalë për pikat më të spastra në dhomën tuaj të hotelit, ka një vend ku ndoshta nuk keni nevojë të shqetësoheni shumë: çarçafët e krevatit.

Pse? Është e gjitha në sajë të ngjyrës së bardhë .

Në shikim të parë, përdorimi i shtratit të bardhë në një hotel mund të duket pak absurd; e bardha është më e lehtë për t'u njollosur. Por kjo është gjithashtu arsyeja pse ka kuptim. Çarçafët e bardhë sigurojnë mysafirët që krevati është i pastër dhe i freskët. Dhe për shkak duken dhe ndihen kaq të pastër, kjo jep gjithashtu përshtypjen e luksit - edhe nëse vetë hoteli është mjaft i lirë.

Mysafirët presin që shtrati i tyre i hotelit të jetë i njëjtë, nëse jo më i mirë se cilësia e shtratit të tyre në shtëpi.

Hotelet "Uestin" ishin të parët që popullarizonin linjat e hoteleve të bardha në vitet 1990 në perëndim. Të gjithë shtretërit e bardhë i bëjnë mysafirët të mendojnë se shtrati i tyre i bardhë është më luksoz, sipas psikologëve.

Çarçafët e bardhë u japin mysafirëve një përvojë më të mirë të përgjithshme duke përfshirë gjumin më të mirë, si dhe një perceptim më të mirë të hotelit.

Dhe nëse nuk e keni vënë re, ngjyrat e bardha shpesh përdoren edhe për peshqirët e banjës. Kjo ka një qëllim praktik: linjat e krevatit, peshqir, dhe çdo lavanderi tjetër mund ta lajë me të bardhat, bashkë me çarçafet, më mirë dhe më lirë. 
Previous Post Next Post