Në cilën anë rrotullohet Balerina e Mesit në video? Thuajse 100% gabohen brenda 2 minutave


Ja një shembull i çuditshëm se si funksionon truri ynë! Në këtë iluzion optik mund të bihet lehtësisht në grackë, pasi nëse vështroni njërën balerinë nga anët për një çast, dhe shihni sërish balerinën e mesit, do t'ju duket nga ajo anë që keni parë balerinën e fundit para asaj të mesit. 

Në cilën anë rrotullohet Balerina e Mesit në video? Thuajse 100% gabohen brenda 2 minutave

Ky iluzion në fakt përbën një shemull se si mund të manipulohet truri ynë nga prestigjiatorët dhe "magjistarët", por në kontekste të tjera edhe nga mashtruesit./Oculus News
Në cilën anë rrotullohet Balerina e Mesit në video? Thuajse 100% gabohen brenda 2 minutave Në cilën anë rrotullohet Balerina e Mesit në video? Thuajse 100% gabohen brenda 2 minutave Reviewed by Oculus News on 11/12/2018 10:15:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.