Modele me 'tre cica' sfilojnë në Milano

Modele me 'tre cica' sfilojnë në Milano

 Befasi dhe surpriza në Javën e Modës zhvilluar së fundi në Milano, por për dikë mund të ketë qenë një javë besdisëse, pasur parasyshë që u shfaqën disa modele mbase me defekte trupor, konkretisht me tre gjinj.

 
Organizuesit e javës së modës kësaj here ishin nga filmi i Arnold Zhvarceneger vitit 1990, Total Recall, në të cilin luante edhe një aktore me tre gjokse.

 Një nga modelet me tre gjinj në sfilatën e modës në Milano
Kjo lidhet me një defekt të rrallë të njeriut siç ndodh me pjesë të tjera të trupit të njeriut. Në këtë rast, moda në Milano e ka parë me syrin e artit duke bërë sfilatë.

Modele me 'tre cica' sfilojnë në Milano
Aktore në filmit 'Total Ricall', 1990
Në fakt dy modele kishin një gji protezë të futur mes gjinjve të tyre naturalë, duke krijuar perceptimin se kanë tre gjinj.

Marka italiane GCDS e ka quajtur këtë koleksion “Perëndia nuk mund të shkatërrojë stilin e rrugës” dhe modelet me tre gjokse sollën në pasarelë një pamje distopike.
 
Giordano Calza nxjerr në pah perceptimin e tij për të ardhmen, duke bërë edhe sugjerimet e tij për njerëzit.

Modele me 'tre cica' sfilojnë në Milano

Femrat reale me tre gjinj janë shfaqur shpesh. Ky fenomen quhet mutacion gjenetik dhe mund të ndodhë edhe me pjesë të tjera të trupit./Oculus NewsPrevious Post Next Post