Personaliteti sipas Gjatësisë së Gishtit të Vogël të dorës

Personaliteti sipas Gjatësisë së Gishtit të Vogël të dorës

 Një sërë studimesh janë bërë me trupin e njeriut nga dijetarë dhe studjues të ndryshëm. Janë studjaur aspekte të ndryshme që lidhen qoftë me shëndetin, psikikën, psikologjinë dhe karakterin e njeriut. Në këtë sens po ju pasqyrojmë detaje të karakterit të njeriut të lidhura me gjatësinë e gishtit të vogël, të bazuara në statistika të mëparshme.

I përket tipit A, B apo C?

Ja se çfarë thotë secili tip për ju...

Personaliteti sipas Gjatësisë së Gishtit të Vogël të dorës

A - Jeni emocional. Nuk hapeni lehtë. I urreni gënjeshtrat dhe hipokrizitë. Njiheni si eksentrik dhe arrogant.

Personaliteti sipas Gjatësisë së Gishtit të Vogël të dorës

B - Jeni hezitues ndaj marrjes së inisiativave. Veproni fuqishëm por thellë brenda jush jeni të butë. Keni gjithmonë frikë se mos lëndoheni. Mund të qëndroni të qetë edhe ndaj situatave më të këqija.

Personaliteti sipas Gjatësisë së Gishtit të Vogël të dorës

C - I falni lehtë të tjerët; të mbajturit e inatit nuk është në karakterin tuaj. Ndonjëherë shfaqeni si kryelartë, pasur parasyshë egon tuaj të madhe. Jeni shumë të drejtpërrejtë. Nuk jeni shumë të mirë kur bëhet fjalë për të ndarë ndjenjat tuaja me të tjerët. /Oculus New
Previous Post Next Post