Shkencëtari dëshiron të bëjë fëmijë me një robot-femër


 Robotet seksi po hyjnë gradualisht në tregun botërorë dhe në dhomat e gjumit të meshkujve të vetmuar. Këta robotë vazhdojnë të zhvillohen deri në atë pikë sa të performojnë punët bazike të shtëpisë.

Një shkencëtarë spanjoll ka tronditur gjithë botën kur pretendojë se për të është e mundur të bëjë fëmijë me një seks robot.

Dr. Serxho Santos është nga ata njerëz që beson se këta robote-femra janë më superiore se sa femrat-njerëz. Praktikisht ai po punon mbi një teknkologji që i mundëson këtyre roboteve që të lindin fëmijë.

"Mund t'i bëj të kenë fëmijë, nuk është aq e vështirë me një robot. Duke përdorur trurin që e kam krijuar, mund ta programoj me një genome në mënyrë që ajo apo ai të ketë vlera morale, plus konceptet e bukurisë, drejtësisë dhe vlerave që njerëzit kanë." thotë Santos.

Shkencëtari dëshiron të bëjë fëmijë me një robot-femër

Ideja e Santos mund të jetë e pa natyrshme por shumë njerëz besojnë se në dekadat e ardhshme, marrëdhënjet do ndryshojnë në mënyrë radikale në vendet e zhvilluara. Krijesae tij quhet Samanta, vishte me stile të ndryshme dhe mund të rivalizojë emocionet njerëzore.
Previous Post Next Post