Kombinimet e mundshme të çifteve të Horoskopit dhe krisjet potenciale

Kombinimet e mundshme të çifteve të Horoskopit dhe krisjet e mundshme

Demi dhe Peshorja

Demi ka një personalitet më të fortë ndërsa Peshorja mund të shoqërohet me çdo njeri. Peshorja shkëlqen kur bie në sy ndërsa Demi bëhet lehtësisht xheloz. Problemi më i madh është se Peshorja nuk mud të pretendojë se mund të jetë dikush që nuk është dhe nuk duhen të ndjehen në faj për këtë, por në përpjekje për të zbehur veten e tyre, u duket sikur partneri po i tërheq mbrapsht.

Luani dhe Peshqit

Peshqit janë dhënës të mëdhej. Problemet më të mëdha në këtë marrëdhënje lindin kur japin shumë dhe investohen shumë emocionalisht. Luani është i mirë dhe besnik por lodhet shpejt nga pritshmëritë e vendosura nga Peshqit.

Gaforrja dhe Luani

Kjo është një tjetër dyshe ku dyluftimet janë prezente. Luani është mësuar të jetë dominant në marrëdhënje ndërsa Gaforrja nuk ndihet mirë në vendin e dytë. Ky çift e ka të vështirë të gjejë ekujlibrin.

Gaforrja dhe Shigjetari

Secili përpiqet të shmangë konfkiltin. Kur Shigjetarët lidhen me Gaforret janë të prirur të jenë më emocional se to dhe ky është një ekujlibër i madh. Por në çaste të caktuara Gaforret rebelohen, dhe e kanë seriozisht, pa arsye evidente.

Virgjëresha dhe Viergjëresha

Loading...
Kjo është një miqësi e sigurtë, ku secili kupton personin tjetër. Por Virgjëresha ka nevojë për dikë që ta rivalizojë.

Binjakët dhe Bricjapi

Binjakët kanë nevojë për dikë që të puthë rrugën ku kalojnë. Lulëzojnë në marrëdhënje sepse  vlerësohen më shumë. Bricjapi përpiqet të bëhet sipas nevojës së Binakëve por ekzistojnë standarde të mëdha për cilindo nga Binjakët.

Luani dhe Akrepi

Ky çift lufton vazhdimisht për dominim deri në atë pikë sa që e lëndojnë shumë njëri-tjetrin.

Akrepi dhe Akrepi

Akrepat kanë nevojë më shumë se të tjerët për dikë që t'i komplimentojë dhe jo t'i kritikojë, dhe këtu lindin problemet në këtë dyshe.

Demi dhe Binjakët

Binjakët janë të prirur të jenë të paparashikueshëm ndërsa Demi ka nevojë për dikë që është besnik dhe i qëndrueshëm qoftë në marrëdhënje por edhe me veten. Binjakët janë të prirur të gjenden gjithandej dhe Demi nuk mund t'i ndihmojë, pa ndihmuar më parë veten.

Gaforrja dhe Ujori

Këta shenja luftojnë më shumë se çdo shenjë me njëri-tjetrin. Është një marrëdhënje që kthehet shumë shpejt në toksike.

Binjakët dhe Akrepi

Akrepat janë shumë të mirë në gjykimin e karakterit të të tjerëve ndërsa Binjakët janë shumë të mirë për të mashtruar dhe për t'u dukur sikur janë të kujdesshëm. Sapo Akrepi sheh apo kupton tentativa mashtruese, largohet ose e largon shumë shpejt një Binjak.

Luani dhe Luani

Kjo dyshe e ka të vështirë të gjejë balancën dhe për çfarë kanë nevojë. Sepse kur takon dikë të ngjashëm, mund të parashikosh gjithçka, ndërsa Luani dëshiron më shumë spontalitet.

Dashi dhe Peshqit

Dashi është i aftë t'i ndrydhë emocionet ndërsa Peshqit e kanë të pamundur ta bëjnë diçka të tillë. Peshqit janë kaq të lidhur me emocionet e tyre, sa që nuk e kuptojnës se si ja dalin të tjerët. Dashi mund t'i represojë ndjenjat dhe kjo i lë Peshqit bosh, duke bërë të kërkojnë më shumë.

Ujori dhe Peshqit

Ky është çifti i ekstremeve. Një çift që jeton vetëm "bardh-e-zi", kurrë në "gri" apo ngjyrë tjetër. Ose shkojnë mrekullueshëm së bashku, ose përfundojnë duke ulëritur bërtitur njëri-tjetrit. Mungesa e stabilitetit dhe ekujlibrit bën që ky çift të dështojë.

Dashi dhe Demi

Demi ka dëshirë  të kontrollojë marrëdhënjet ndërsa Dashi nuk lufton për pushtet por dëshiron të ndihet i respektiar dhe kuptueshëm, diçka që i mungon në këtë marrëdhënje.

Binjakët dhe Bricjapi

Edhe kur kanë qëllimet më të mira, nxjerrin më të keqen ndaj nëri-tjetrit.

Demi dhe Luani

Xhelozia bën që këto dy shenja të luftojnë, e cila mund të tejkalohet nëse do jenë më të ndershëm ndaj njëri-tjetrit, vetes dhe marrëdhënjes, por nuk janë.

Dashi dhe Bricjapi

Kjo dyshe bëhet bashkë vetëm kur njëri nga ta ka nevojë për dikë në jetë, dhe vetëm kaq.

Demi dhe Ujori

Në fillim duket sikur ndryshimet funksionojnë. Por Demi ka nevojë për dikë më të qetë, të cilin mund ta kontrollojnë. Pak spontan, Ujori ka nevojë për hapësirë dhe liri dhe dikë që nuk mund t'i bëhet pengesë.

Bricjapi dhe Ujori

Është një marrëdhënje që nis si miqësi dhe secili hamendëson rreth potenicalit por disa marrëdhënje është më mirë të qëndrojnë në nivelin e miqësisë.

Binjakët dhe Gaforrja

Kjo dyshe nuk mund të bashkohet në mënyrë natyrale. Është një marrëdhënje për të cilën duhet shumë punë që të funksionojë. Por dashuria dhe marrëdhënjet e mira janë shumë të vështira për këtë çift.

Dashi dhe Gaforrja

E shtyjnë njëri-tjetrin për të qenë të ndryshëm, por është nevoja e vazhdueshme për të ndryshuar partnerin e tyre ajo që i bën të dështojnë në fund.

Demi dhe Shigjetari

Janë dy shenja tmerrësisht kokëforta, gjë që i çon në shumë qetësi dhe grindje që injorohen, sepse asnjëri nuk i pranon gabimet.

Akrepi dhe Shigjetari

Akrepit i pëlqen ta kontrollojë marrëdhënjen ndërsa e ka të siguruar lirinë e tij, ndërsa Dashi ka nevojë për miratim dhe diçka për të cilën të jenë të sigurtë. Bëhet e vështirë sepse Akrepi nis të mos durojë çfarë kanë nevojë kur kupa mbushet.

Shigjetari dhe Bricjapi

Dy nerëz që janë të lumtur që kanë dikë, por nuk është i duhuri, gjithsesi asnjëri nuk e pranon.

Binjakët dhe Virgjëresha

Ky është çifti që e shtyn njëri-tjetrin në teh. Luftojnë vazhdimisht por pa zgjidhje, dhe asnjëri nuk do përpiqet që të ndryshojë.

Demi dhe Akrepi

Këto personalitete kokëfortë kanë helm gjithmonë për njëri-tjetrin. Mund të duket si një sfidë ekzaltuese në fillim, por secili nxjerr më të keqen e kur vjen fundi. >>>>>

Previous Post Next Post