Zogu sulmon kalimtarët duke i goditur me sqep në kokë


 Një zog i zi ua ka bërë jetën të vështirë banorëve të San Franciskos, SHBA, duke i goditur me sqep në kokë ndërsa kalojnë në një rrugë të caktuar.

Zogu është filmuar duke goditur çdo kalimtarë që kalonë në zonën "e kuqe" të këtij zogu.

Banorët e zonës thonë se zogu ka folenë diku pranë me të vegjëlit e tij dhe percepton si rrezik çdo njeri që kalon pranë në atë zonë.


Ky lloj fenomeni nuk është i izoluar në San Francisko, i njojti fenomen ka ndodhur pak kohë më parë në një ndër parqet popullorë të Amerikës, Stow Lake in Golden Gate Park, i cili gjendet në San Francisko./Oculus News
Previous Post Next Post