Tiparet e Padurueshme të Personaliteti për çdo shenjë Horoskopi

Tiparet e Padurueshme të Personaliteti për çdo shenjë Horoskopi

 Parashikimi i shenjave të horoskopit bëhet kryesisht mbi bazën e statistikave, që do të thotë duke u bazuar mbi ngjrjet jetësore dhe personalitetin e personave të lindur në një ditë të caktuar, e kombinuar kjo me pozicionin e trupaqe qiellorë. 

Mbi këtë bazë, astrologët që merren me parashikimin e yjeve bëjnë interpretimet përkatëse. Në këtë sens, bazuar në statistika, por paraqesim në vijim trajtat më të zakonshme të personalitetit, të cilat nuk mund të durohen në një kontekst normal shoqërorë.


Dashi: 21 mars - 19 prill

1. Ngjitës

2. Kontrollues

3. Joambicioz

4. Posedues

5. Mburrës

Demi: 20 prill - 20 maj

1. Të tepruar

2. Kokë lartë

3. Të babëzitur

4. Mosbesues

5. Mrojtës

Binjakët: 21 maj - 20 qershor

1. Të paduruar

2. Të luhatur

3. Xheloz

4. Melodramatik

5. Hipokritik

Gaforrja: 21 qershor - 22 korrik

1. Agresiv

2. Cinik

3. Impulsiv

4. Gjaknxehtë

5. Pandershëm

Luani: 23 korrik - 22 gusht

1. Dembelë

2. I pavendosur

3. I papërgjegjshëm

4. Frikacak

5. Thumbues

Virgjëresha: 23 gusht - 22 shtator

1. I pavëmendshëm

2. Nxitës deri në mërzitje

3. Egoistë

4. I padurueshëm

5. Mendjemadh

Peshorja: 23 shtator - 22 tetor

1. Pesimist

2. Materialist

3. I fshehtë

4. I papërpunuar

5. I tërhequr

Akrepi: 23 tetor - 21 nëntor

1. I parashikueshëm

2. Jo fleksibël

3. Pasiv

4. I kotë

5. Kontrollues

Shigjetari: 22 nëntor - 21 dhjetor

1. Mbi-emocional

2. Fëminorë

3. Kokëfortë

4. Sipërfaqësore

5. Sadist

Bricjapi: 22 dhjetor - 19 janar

1. Arrogant

2. Pretendues

3. Me mendje të ngushtë

4. Kryelartë

5. Leshko

Ujori: 20 janar - 18 shkurt

1. Jo komunikues

2. I pasinqertë

3. I tërthortë

4. Neglizhent

5. Paragjykues

Peshqit: 19 Shkurt - 20 Mars

1. Vetë-qendërzuar

2. Hingëllues

3. Antisocial

4. Snobist

5. I shkëputur/Oculus News

Previous Post Next Post