Dreri ia heq pushkën gjuetarit dhe e godet furishëm, e habitshme (Video)


 Një ngjarje e çuditshme, e cila ka ndodhur 11 vjet më parë në Kanada, vazhdon të mbetet virale në internet. Bëhet fjalë për një drerë, i cili është marrë në shënjestër me pushkë për t'u vrarë nga një gjuetarë. 

Por çudia ndodhi dhe dreri i kthehet gjuetarit furishëm duke e ja larguar pushkën dhe duke e goditur furishëm atë.

Ngjarja ka ndodhur në jug të Kanadasë në vitin 2007.

"Akoma edhe sot e kësaj dite nuk më besohet, se si një kafshë e tillë mund të veprojë në këtë mënyrë." thotë gjuetari, viktimë kësaj rradhe.

Dreri ia heq pushkën gjuetarit dhe e godet furishëm, e habitshme (Video)

"Nuk po e besoja, mbeta e shtangur, nisa të kem frikë, kamerën po e mbaja instiktivisht." thotë gruaja e gjuetarit në një dokumentarë të bërë enkas për këtë rast të çuditshëm.

Bëhet fjalë për një drer /Oculus News

Previous Post Next Post