Foto çuditëse skulpturash që sfidojnë gravitetin dhe bëjnë t'i shohim sërish dhe sërish

 Supozohet që arti synon të na sfidojë. Të sfidojë besimet, paragjykimet dhe konceptet tona mbi atë që besojmë dhe nuk besojmë. 

Skulpturat janë mjetet më të mira në për të na çuditur, pasi i mundësojnë artistit të luajë me sytë dhe të çorientojë konceptet e shikuesve. 

Në rastin tonë kemi gjetur disa fotografi që vendosin në pikëpyetje ligjin e gravitetit dhe të fizikës, na bëjnë të hamendësojmë, si ka mundësi?

Për më tepër shijojini këto foto të rralla që vijnë nga Oculus News.

Zogu që ngre njeriun
Nga Frederin Radum
Foto çuditëse skulpturash që sfidojnë gravitetin dhe bëjnë t'i shohim sërish dhe sërish
Nga Robin Uajt
Nga Danjel Fajermen

Nga Smadan Abaz

Nga Xhonson Cang

Nga Lorenso Kuin
Previous Post Next Post