Gjërat e Pabesueshme që ndodhin kur Zgjohemi Shpirtërisht

Gjërat e Pabesueshme që ndodhin kur Zgjohemi Shpirtërisht

 Këto kohë po ndodh një zgjim në masë i njerëzve në një pjesë të mirë të globit, mund të ndodhë për shkak të intensitetit të komunikimit si rezultat i mediave sociale dhe teknologjisë. 

Ndoshta edhe intensiteti i ngjarjeve astrologjike që po ndodh këto kohë mund të jetë një shenjë se si një forcë e mbinatyrshme po ndërhyn në jetën tonë të përditshme. 

Çfarëdo që të jetë, është e qartë që interneti dhe dalja në pah e një sërë eventesh shoqërore shpirtërore kanë mundësiuar të shohim se si një sërë njerëzish po përjetojnë në të njëjtën kohë diçka të rëndësishme.

Sinkronizimet

Sinkronizimet janë diçka që shumë njerëz mund ta quajnë koiçidencë apo rastisje, por sidoqoftë, kjo është më shumë se rastisje. Ndonjëherë ndjehet sikur bota ka bërë një konspiracion për ty që të takosh një person apo hasësh në një mundësi që do të të ndihmojë të biesh në grackën e parashikuar. Por sinkronizimet janë një shenjë që jeta juaj është në rrugën e duhur, kështu që kur ju shfaqen, ndiqini dhe pa dyshim që do t'ju shpien në vendet më magjike që keni imagjinuar.

Kur hasni në ngjyra, tinguj apo aura

Është e zakonshme për njerëzit të shohin frekuenca në mënyra të ndryshme, për shumë njerëz kjo tregon një ngjyrë apo një mënyrë të ndryshme të të parit të gjërave. Por mund të jetë edhe një vibrim, dhe çdo gjë ka frekuencat korresponduese. Një shembull mund të jetë ngjyra vjollcë, e cila mund të shoqërohet me një sërë tingush dhe formash të së njëjtës frekuencë. Kjo do të thotë nëse një mik i juaji rrezaton një aura ngjyrë vjollcë, ju mund ta shihni vizualisht apo mund ta ndjeni.

Komunikimi mendorë

Komunikimi mendorë nuk është gjithmonë ajo që shumë njerëz mendojnë. Stigmatizohet si "leximi i mendjes së dikujt". Gjithsesi të tjerë njerëz mendojnë se ky komunikim është sinkronizimi i së njëjtës frekuence të dy njerëzve. Ndonjëherë mund të keni të njëjtën ide me dikë tjetër në të njëjtën kohë. Është thjeshtë një mënyrë e "shpartallimit" të iluzionit të ndarjes.

Kuptimi i iluzionit të ndarjes

Në njëfarë kuptimi të gjithë jemi të ndahshëm, por në të njëjtën kohë jemi e njëjta gjë. Është e njëjta gjë si qelizat e trupit, nëse shikohen nga këndvështrimi i një qelize të vetme. Por nëse e sheh nga larg, duket thjeshtë një pjesë e trupit të njeriut. Është e njëjta gjë me tokën, e cila është një qelizë në univers në të cilën të gjithë jemi pjesë e saj. Një pemë, një kafshë apo person mund të duken të ndryshëm, por janë thjeshtë qeliza në këtë organizëm të madh të tokës.

Ëndërrat, vizionet, njohjet paraprake dhe metaforat

Ëndërrat janë një ngjarje që shpesh na ndihmojnë të lundrojmë në jetë. Shpesh mund t'i shohim gjërat përpara se të ndodhin dhe ndonjëherë shfaqen në atë mënryë që ne mund të zgjedhim. Mund të shfaqet simbologjia në jetë dhe çdo gjë mund të kthehet në një ngjarje në të cilën personazhi kryesorë je ti. Përpara zgjimit, një qen mund të ishte thjeshtë një qen, por në rrethana të caktuara pas zgjimit mund të simbolizojë besnikërinë. Ndonjëherë gjërat e vogla kanë kaq shumë domethënje sa që mund të hapin kutinë magjike të jetës sonë, pastaj do shihni se si, çdo gjë është e lidhur.

Do gjeni një rrugë dalje kreative

Jemi krijuesit, dhe besohet se ky është zgjimi i përgjithshëm shpirtërorë. Ndërsa kalojmë nga qenie materiale në qenie krijuese - fokusohemi më pak mbi atë se çfarë mund të kemi dhe më shumë mbi atë se çfarë mund të japim. Jemi krijues prej natyrës dhe kur zgjohemi, shohim që bota është krejt e ndryshme, kjo mund të na çojë në zbulimin e talenteve krijuese që nuk dinim se i dispononim.

Shpërbërja e kushtëzimit

Ndërsa nis ta shohësh botën ashtu siç është dhe jo ashtu siç ju kanë thënë, do nisni të vini në pikëpyetje gjithçka që dini. Është e qartë që nuk mund të shkojmë tek doktori dhe t'i themi që kemi parë vizione shpirtërash, pasi mendojnë se ata mund të na marrin për të çmendur. E çuditshmja është se rreth 84% e globit është fetare apo beson në fe. Ky supozohet të jetë kremtimi i botës shpirtërore. Është sikur të gjithë të identifikohen me diçka dhe njëkohësisht ta mohojnë atë.

Shpërbërja e kushtëzimit mundëson të shohësh se:

- Nuk duhet të jemi në garë

- Jemi krijues dhe të dashuruar natyral

- Nuk duhet të futemi në kafaz

- NJerëzit janë më të lumtur kur janë pjesë e diçkaje më të rëndësishme se ajo e vetes

- Mrekullitë janë të vërteta - fakti që jemi këtu ku jemi pas as edhe të vetmen provë e provon këtë gjë

- E meritojmë të jemi të lirë

- Dhe do jemi të lirë

Zgjimi shpirtërorë nuk është unik, ekzistojnë mënyra të pafundme për ta shpalosur./Oculus News
Previous Post Next Post