Prova e Nostradamus, parashikon ngritjen e ISIS dhe Luftën e Tretë Botërore që po vjen?

Nostradamus dhe harta e europës

 Mbase keni dëgjuar për profetin e famshëm francez dhe parashikimet e tij drithëruese në lidhje me ngjarjet e njerëzimit - Nostradamus. Ky profet ka parashikuar një sërë ngjarjesh të zeza që i kanë ndodhur botës përgjatë viteve. 

Kësaj radhe ka mundësi të ketë parashikuar ngritjen e shtetit islamik të ISIS. Një sërë studiuesisht pretendojnë se referencat e tij në lidhje me atë që ai e quan "e treta dhe finale", antikrishti do vijë në pushtet para një koha 27 vjeçare të Luftës së Tretë Botërore, ka të ngjarë të lidhet me referencat grupit famëkeq terrorrist ISIS.

Sipas faqes Nostradamus2242.com, Lufta e Tretë do nisë këtë vit si rezultat i luftimeve të ISIS me Perëndimin, dhe botës do t'i vijë fundi në vitin 2242. Strofa me katër rreshta është e listuar në faqen e tyre të internetit dhe pretendohet se është prova e ngjarjeve që do ndodhin në Irak dhe Siri.

Flamur i ISIS dhe zjarr

Thuhet se strofa nënkupton se grupi terrorrist do hyjë në Mesopotami apo në Irakun e sotëm, duke e rerrorizuar dhe tiranizuar atë. Tregon gjithashtu se të gjithë janë miq, si rezultat i zonjës kurorëshkelëse, simbolin e shoqërisë së konsumit, sundimin e parasë me gjithë djajtë e saj.

Srofa e Nostradamus

Nostradamusi shqipërojë fjalën e fundit të fjalisë me një kuptim të dyfishtë: "d'ame", që do të thotë "prej shpirtit", por fonetikisht "dame" do të thotë gjithashtu edhe "zonjë"; si rezultat pretendohet të jetë zonja kurorëshkelëse që përmendet në Bibël. Pretendohet se ky ka qenë qëllimi i Nostradamusit, që ta lidhë me me situatat që po ndodhin tani në Iran dhe Irak, të tjerë e lidhin edhe me Korenë e Veriut. Fjalia e fundit pretendon se toka e parashikuar do jetë lemeritëse dhe plot terrorr. Fjala e parë e kësaj flalie "Tetre", do të thotë një vend i mbushur me varre prej guri, duke përshkruar skenën. SHBA-të nuk kanë shumë gjëra në dorë për ta zgjidhur këtë situatë. Varet nga vetë irakenën, nëse do ta zgjidhin sa më shpejt çështjen, për të shmangur kështu atë që pretendohet: "të tretën, dhe finalen"./Oculus News
Previous Post Next Post