Zhuljeta, Mynih


 Statuja e Zhuljetës gjendet në mes të Mynihut. Quhet "Zhuljeta" duke u bazuar në personazhin e famshëm të "Romeos dhe Zhuljetës".

Një statujë e njëjtë gjendet edhe në Verona të Italisë, e cila është e famshme për faktin se turistët nuk qëndrojnë dot pa prekur gjirin e saj. Gjithsesi supozohet se në Zhuljetën e Mynihut turistët duhet të vendosin buqeta me lule tek duart e saj, por me sa duket edhe këtu turistët pëlqejnë të prekin gjirin e saj.

Siç shihet, turistët kanë qejf të ndalojnë e të prekin gjirin e dalë të Zhuljetës.

Kliko për më tej >>>  1    2    3    4

Previous Post Next Post