Video / Boksieri shqiptarë Skënder Halili rrëzohet dy herë por më pas e hedh nokaut kundërshtarinNë këtë ndeshje të zhvilluar në 27 maj të vitit të shkuar shihet qartë grinda dhe shpirti luftarak i boksierit shqiptarë Skënder Halili, kua pasi u rrëzua dy herë nga kundërshtari Jason Thomson, ngrihet sërish dhe e hedh nokaut kundërshtarin me një grusht të fuqishëm në zemër, për më tepër ndiqeni këtë ndeshje e cila do të mbahet mend gjatë.

/Oculus News
Previous Post Next Post