Vitamina B17 është e ndaluar sepse kuron Kancerin?

Vitamina B17 është e ndaluar sepse kuron Kancerin?

 Administrata e Ushqimit dhe Ilaçeve në SHBA, Shoqata Amerikane e Kancerit dhe Shoqata Mjekësore e SHVA-ve ka përdorur çdo mjet të mundshëm për të parandaluar që ky lajm të dalë në dritë, raportojnë disa portale të SHBA-ve. 

Kanë arrestuar një sërë njerëzish që kanë mbajtur takime publike për t'i dëshmuar të tjerëve efektet e vitaminës B17.

Iu janë konfiskuar filmimet dhe librat. Madje janë arrestuar edhe doktorët që e kanë aplikuar atë për të shpëtuar pacientët e tyre.

Në fakt nuk ekzistojnë burime të besueshme të konfirmuara rreth kësaj çudie veç dëshmisë së kësaj gruaje që shihni në videon e mëposhtme, e cila në vija të përgjithshme thekson se si e ka tejkaluar kancerin duke përdorur pikërisht këtë vitaminë të çuditshme. Gjithsesi është për t'u theksuar fakti se një sërë mediash në SHBA kanë raportuar rreth kësaj çështjeje.

/Oculus News
Previous Post Next Post