Gjërat që Pornografia nuk na thotë për $eksin

Gjërat që Pornografia nuk na thotë për $eksin

 Një djalë 35 vjeçarë i cili ka punuar për më shumë se dhjetë vjet në industrinë e pornografisë ka vendosur të rrëfejë eksperiencën e tij me publikun e gjerë, i cili njëkohësisht i bën apel të rinjve që të mendojnë ndryshe në lidhje me pornografinë.

Djali mbetet anonim por historia e tij është vërtetë interesante:

Isha vetëm 19 vjec kur e kam bërë për herë të parë.

Nuk e kisha absolutisht idenë se çfarë po bëja. Petendoja se e dija, por, jo. Pjesa më e vështirë për mua ishte se unë e dija, që ajo e dinte se unë as që e kisha idenë se çfarë po bëja.

Ishte një mirëseardhje e sikletshme në botën e pornografisë.

Përpara natës së parë, i vetmi mësim që kisha mësuar me pare mbi mënyrën e të kryerit marrëdhënje ishte çfarë kisha parë në televizor. Por ajo që kisha parë në televizor nuk ka lidhje me përvojën time më shumë se dhjetë vjeçare.

Djemtë në televizor u duknin shumë vetëbesues.Unë mund të jem dukur qesharak. Vajzat në ekran u thonin djemve se çfarë donin.

Vajza me të cilën unë kreva $eks nuk më tha asgjë. Po hamendësoja gjatë gjithë kohës.

Sinqerisht, nuk e shijova aspak.

10 vjet pas përvojës së parë, kam fatin të bisedoj dhe shkëmbej mesazhe me një sërë djemsh dhe adoleshentësh duke pasur njëkohësisht kënaqësinë t'i them atyre disa fjalë me vlerë rreth kësaj teme që do u shërbejnë në jetë.

1. Të gjitha aktoret janë aq të kënaqura kur filmohen 
Në fillim duken të çmendura, joshëse dhe të nxehta. Edhe unë mendoja në fillim se kështu ishte $eksi. Por përgjatë kohës kuptova se pornografia është një industri me të vetmin qëllim, paranë. Ata bëjnë atë që mendojnë se njerëzit duan të shohin. Do të thotë se njerëzit kanë disa fanzazi të çuditshme. Dëshirat tona për ato gjëra ndihmojnë industritë pornografike. Thjeshtë sepse është normale në pornografi, kjo nuk do të thotë se është normale në përgjithësi.

2. $eksi i vërtetë është i pa përpunuar
Nuk kam parë kurrë një pornostare me puçërra. Kjo ndodh për shkak të "make-apeve" të tepërta që përdorin për të fshehur të metat.

3. Orgazma ndodh ndonjëherë
U zhgënjeva shumë nga kjo. Mendoja se sa herë të bëhesh $eks, kjo ishte e garantuar. Këtu mësova se kjo nuk ka lidhje me mënyrën se sa i mirë je në shtrat, por kjo varet nga ndodhitë e ditës. Është e stresuar, relaksuar, e lodhur? Nëse nuk ka orgazëm, kjo nuk do të thotë se je i keq në $eks. Mund të ketë pasur një ditë të keqe. Por kur je 12 vjet në një marrëdhënje dhe ajo nuk ka orgazëm, kjo do të thotë që duhet të përmirësosh performancën.

4. $eksi i vërtetë nuk inskenohet
Në fakt çdo gjë është pjesë e filmit pornografik dhe e modifikuar disa herë.

5. Intimiteti nënvlerësohet
Derisa porno dëshiron të shfaqë vetëm bërjen $eks me një vajzë, kjo nuk është intimitet. $eksi me dikë që dashuroni është shumë herë më i fuqishëm se sa me një spontan apo spontane. Sapo të bëni $eks me dikë që dashuroni vërtetë, do vini re se ku e kam fjalën. Gjithkush që ka fjetur me një person që dashuron, e di çfarë dua të them.

6. Ndiheni vulnerabël
Nuk ka rëndësi se kush jeni, të qëndrosh lakuriq përpara dikujt për herë të parë, kjo është e frikshme. Nëse ndodheni në këtë situatë dhe ndiheni nervozë, kjo është normale. Por keni parë ndonjëherë ndonjë pornostare nervoze? Kjo do të thotë se ato janë përjashtim, jo ne.

7. Një natë $eks mbivlerësohet tej mase
Në prill të vitit 2007 vendosa të mos kryej më marrëdhënje derisa t'u martoja apo të kisha një marrëdhënje afatgjatë. Ishte një lëvizje e guximshme. Megjithëse një natë $eks është diçka argëtuese, nuk ka emocion, lidhje të vërtetë dhe ndonjë ndjenjë afeksioni nga të dyja palët. Tani që jam në marrëdhënje ku përfshihet dashuria dhe afeksioni, $eksi është i vërtetë dhe shumë më i mirë./Oculus News
Previous Post Next Post