Shenjat kur partneri ju mendon si mundësi, jo si prioritet

Shenjat kur partneri ju mendon si opsion, jo si prioritet

 Jo të gjitha lidhjet mund të përfundojnë siç ishin parashikuar në fillim. Ekzistojnë lidhje lidhje të ndryshme, përfshirë ato të interesit, afeksionit apo thjeshtë zbavitjes. 

Në vijim po paraqesim disa pika nga ku një femër e dashuruar mund të bazohet për të përcaktuar nëse për partnerin ajo është në plan të parë, apo thjeshtë për të kaluar kohën.

1. Shumica e planeve bëhen në çast
Bie zilja e celularit. Është ora 11 e darkës dhe është e premte. Jeni duke u kthyer në shtëpi për një darkë të qetë, duke hapur një libër. Ai ju telefonon dhe ju thotë "Dëshiron të dalim". Ky kod tregon diçka, dhe ju e dini ekzaktësisht se çfarë është." Nuk ka gjetur dikë tjetër për të dalë.

2. Nuk ju fton në ngjarje të mëdha
Jeni një opsion dhe jo në plan të parë për të kur nuk ju fton në evente të mëdha në publik si në festa, dasma apo ditëlindje. Jeni anësore, jo prioritet.

3. Ju vendosin vazhdimisht kushte
Planet e tij bëhen në çast, dhe ndërsa ata mund të jenë dakord për të bërë diçka që dëshironi në takimin e radhës, ju vendosin vazhdimisht kushte. Kjo ndoshta do të thotë se kanë gjetur dikë apo diçka për t'u marrë atë kohë.

4. Nevojiten orë që t'ju kthejnë mbrapsht mesazhet
Nëse do të ishit prioritet për këtë person, po, ndoshta do t'ua kthenin mesazhet menjëherë. Nëse jua kthen mesazhet kur i vjen për mbarë, atëherë ka të ngjarë që ju të jeni një alternativë/

5. Kur bëni të gjitha përpjekjet
Kur ju bëni të gjitha përpjekjet, të gjitha planet, dhe ai ngurron, kjo do të thotë se ju përfundimisht nuk jeni një prioritet.

6. Kur thonë se keni së tepërmi nevojë për të
Kur shkoni dhe e takoni vetë, ai lë të kuptohet se jeni tepër nevojtare për të. Ideja këtu është që ta harroni, fshiheni numrin e tij të celularit. Mos iu përgjigjni mesazheve. Lëvizni.. - Oculus New
Previous Post Next Post