106-vjeçarja Martohet për herë të parë

106-vjeçarja Martohet për herë të parë

 Një e moshuar në Brazil, e cila nuk ishte martuar kurrë, është e tejkënaqur pasi gjeti gjashurnë e vërtetë.

106-vjeçarja nga Pisassununga, besohet se për momentin është gruaja më e vjetër në botë e martuar në këtë moshë.

Valdemira Rodrigues de Oliveira ka vendosur përfundimisht të martohet me të dashurin e sajë, 66-vjeçarin Aparecido Dias Jacob. Çifti u njojtë tre vite më parë në azilin për pleq Nossa Senhora Fatima.

Oliviera bëri me dije se është e dashuruar me JAcobin dhe nëse ai vdes, ajo dë vdesë gjithashtu. Jacob thotë se ra në dashuri me Olivierën që në çastin e parë.

 Jacob e pranon faktin që gruaja e tij është shumë më e madhe, por thekson se për të kjo nuk ka rëndësi, pasi ajo e bën të lumtur.

Jacob dhe Oliveira nuk kanë qenë të martuar më parë.


Doktorët e azilit thonë se çifti nuk ka besim se mund të jetojnë vetë, ndaj kanë pranuar që të qëndrojnë në azil si një çift i martuar.

Çifti bëri një dasëm të veçantë me 150 të ftuar.
Previous Post Next Post