Pushohet nga puna dirigjenti pasi u tha fëmijëve që Babagjyshi i Vitit të Ri nuk ekziston

Shkarkohet dirigjenti pasi u tha fëmijëve që Babagjyshi i Vitit të Ri nuk ekziston

Giacomo Loprieno

 Dirigjenti i orkestrës italiane të "Parco della Musica", Giacomo Loprieno është pushuar nga puna pasi i tha audiencës së tejmbushur me fëmijë që "Babagjyshi i Vitit të ri nuk ekziston", raporton agjencia italiane e lajmeve ANSA.

Lopriedo dështoi të fitojë duartrokitjet e publikut të fëmijëve ditën e shtunë në "Parco della Musica" të Romës.


Teatri roman e postoi në facebook ashpërsinë e këtij ofendimi nga Lopriedo dhe deklaroi shkarkimin e tij, duke postuar edhe dirigjentin e ri të teatrit pranë Babagjyshit të Vitit të ri.
Previous Post Next Post