Kampjonja Majlinda Kelmendi shpallet xhudistja më e mirë e vitit nga IJF

Judoka of the Year Award

 Majlinda Kelmendi veçse vazhdon të mahnisë me performancën e saj ajo nuk resht së marri çmime të rëndësishme në xhudo. Kampjonja kosovare po korr suses si brenda edhe jashtë shtetit.

 Majlinda ka siguruar çmimin për xhudisten më të mirë të vitit “IJF Judoka of the Year Award”, që jepet pas votave të fansave në Facebook.

“Dy herë kampionia e botës, dhe bartësja e flamurit, Majlinda Kelmendi, që për herë të parë i siguroi vendit të saj medalje të artë olimpike në kategorinë -52kg, mori 5299.
Previous Post Next Post