Arsyet kur Mashkullit i Neveritet një femër e Bukur

Arsyet kur Mashkullit i Neveritet një femër e Bukur

Në ditët e sotme bukuria është bërë sinonim i relatives po të kemi parsyshë se mund të arrihet edhe me metoda alternative. 

Meshkujt e kohëve të sotme nuk mjaftohen më vetë me një fytyrë apo me një trup të bukur të një femre, por kërkojnë edhe gjëra të tjera, disa prej të cilave po i paraqesim në vijim.

1. Kur ajo nuk ka vlerësim për asnjëri, qoftë edhe për miqtë e saj më të afërt, por në paraqitje duket si shumë miqësore.

2. Kur sheh çdo grua si rivalen e saj

3. Kur dehet keqas, bën budallallëqe edhe bëhet e pakëndshme.

4. Kur nisin t'i kenë neveri fëmijët që në fillim të marrëdhënjes.

5. Kur nuk ka njohuri rreth gjërave që ndodhin në botë, qoftë në lidhje me politikën apo çështjet e zakonshme jetësore.

6. Kur ai e gjen atë thuajse gjithmonë përpara pasqyrës.

7. Kur vëmendje e saj spostohet për nga celulari i saj ndërsa është duke bisedua me partnerin.

8. Kur nuk ka një higjienë të mirë dhe ka erë të keqe të gojës.

9. Kur nuk mund të bëjë biseda kuptimplota apo nuk e ka idenë çfarë të thotë.

10. Kur nuk pushon hedhuri sytë ndaj çdo mashkulli kur është pranë, edhe përse është me atë.

11. Kur mundohet të dominojë bisedën, pavarësisht se nuk ka folur një fjalë.

12. Kur është një lojtare e keqe, nuk preferon të luajë në asnjë lojë, derisa të jetë e sigurtë se do fitojë gjithmonë.

13. Kur dëshiron që ai ta bëjë të lumtur duke e veshur me rroba të shtrenjta, dhe duke e shëtitur në restorante të shtrenjta.

14. Kur nuk është e aftë që t'i shqipërojë fjalët në mënyrë korrekte.

15. Kur bën vazhdimisht selfie dhe e fton atë që të jetë pjesë, pa e kuptuar se ai nuk është i interesuar.

16. Kur nuk i toleron kafshët, dhe është e frikësuar kur një mace apo qen i kalon pranë.

17. Kur nuk e ka idenë se çfarë dëshiron të arrijë në të ardhmen.

18. Kur nuk shqetësohet të flerë me të tjerë meshkuj dhe pretendon se është në një marrëdhënje.

19. Kur pretendon se është në rregull, por në fakt është shumë ngacmuese.

20. Kur qëndron e ftohtë dhe e pa interesuar në shtrat.

21. Kur tregon interes vetëm tek ata meshkuj që janë të stabilizuar financiarisht dhe shoqërisht.

22. Kur rrëmbehet lehtë nga xhelozia.

23. Kur përdor meshkuj të tjerë si shembull për të nxjerrë në pah pritshmëritë e saj.

24. Kur nuk është në dijeni për cilësitë pozitive dhe bukurinë e saj.

25. Kur nuk është e aftë të shohë të mirat që ka, por gjithmonë kërkon ato gjëra që nuk ka.
Previous Post Next Post