110 femra krejtësisht lakuriq për të kundërshtuar Trumpin

110 femra krejtësisht lakuriq për të kundërshtuar Trumpin

 110 femra krejtësisht lakuriq dolën për të pritur Donald Trump. Quhet “Everything She Says Means Everything – Gjithçka që ajo thotë do të thotë gjithçka” dhe është vepra e re fotografike e Spencer Tunick.

Një vepër qartësisht politike, pasur parasyshë që realizohet në Cleveland të SHBA-ve, me rastin e konventës kombëtare të republikanëve.

Në foto shihen gratë e zhveshura lakuriq duke mbajtur në duar nga një pasqyrë të rrumbullakët.

110 femra krejtësisht lakuriq për të kundërshtuar Trumpin

“Për të thënë se femrat janë mishërim i natyrës, i diellit, qiellit dhe tokës”, shkruan artisti në veprën e tij.
Previous Post Next Post