"Big Brother' është duke na vëzhguar në Facebook, Instagram dhe Twiiter

 Qendra Amerikane e Inteligjencës (CIA) është bërë aktivisht e flkusuar në monitorimin e mediave sociale, sipas një dokumenti të cituar nga The Intercept; CIA po inveson konsiderueshëm para për të monitoruar Twitter-in, fotot në Instagram dhe postet në Facebook.

Sa herë që postoni një mesazh në Facebook apo ndani një foto në Instagram, kini parasyshë që: Big Brother po ju vëzhgon. 

The Intercept sqaron se CIA po i kushton gjithnjë e më shumë rëndësi mediave sociale.

Në artikullin e saj të fundit, gazetari investigativ Lee Fang hedh dritë mbi investimet e CIA-s në programe për monitorimin e rrjeteve sociale.
Previous Post Next Post