9 pozicione që garantojnë një orgazëm të sigurtë

1. Pozicioni misionarit
Mendoni se e njihni stilin e misionarit? Mendohuni sërish: Duke zhvendosur cepat e këmbëve në këtë pozicion, kjo do të bënte t'u ndjenit shumë më mirë.

2. Pozicioni i lojës "pinball"

Vendoseni një këmbë mbi shpatullën e partnerit për një kënaqësi më intensive

3. Pozicioni i ndihmëskaubojses
Derisa partneri e suporton peshën tuaj në këtë pozicion, do ketë më pak presion në këmbët tuaja, çfarë do ta lehtësojë së tepërmi orgazmën.

4. Pozicioni malit magjik

Sa herë që të shtyheni në drejtim të partnerit në këtë pozicion, do jeni gjithnjë e më afër orgazmës.

5. Pozicioni kryetarit

Ky është pozicioni ideal për të stimuluar pikën G - por duart tuaja do jenë të lira të enden gjetiu...

6. Pozicioni X-factor

Ndërsa partneri është në pozicionin e misionarit dhe rrotullon kraharorin dhe këmbët mbi trupin tuaj, kjo shkakton vërtetë një përvojë shumë të nxehtë.

7. Kaubosja mbrapsht
Ky pozicion ndihmon në nxehjen e partnerit, kësthu që nuk do ju duhet juve që të nxitoni për të arritur fundin.

8. Stili qenit

Ky pozicion në masazhimin e klitoris ndërsa partneri stimulon pikën G nga prapa.

9. G-fshikëllima

Kur shtriheni me kurriz me këmbë të lartësuara, kjo bën që të shtrëngohen muskujt e vaginës dhe i jep partnerit akses më të lehtë të pikës G..
Previous Post Next Post