Londër, ndërtohet Bar-Kafe prej çokollate

 Në Londër është hapur së fundi një Bar-Kafe i bërë krejtësisht prej çokollate, ku mund të shërbejë birra në gota çokollate.

Fatkeqësisht ky Bar i cili u bë i ditur sot në mëngjes në Londrën Lindore do jetë i hapur vetëm për një kohë të limituar.

Bari emërohet Carlsberg Did Chocolate Bars (Carsberg bëri Bare prej çokollate) dhe është në formën e një reklame të birrës Calsberg.


U hap sot rreth orës 12 ku u ftuan njerëz të ndryshëm të pinin një birrë në gota çokollate ku është gdhendur Carlsberg.


"E dimë që publiku dëshiron çokollata dhe birrë, kështu gjetëm mënyrën më të mirë që t'i bënin bashkë këto produkte," thotë Dharmesh Rana, menaxheri kryesorë i Calsberg.

Për të ndërtuar këtë bar të rrallë është përdorur rreth gjysmë toni çokollatë.
Previous Post Next Post