SIA: Shqiptarët janë raca më e bukur në Evropë


 Revista SIA i cilëson shqiptaret si racën më të bukur në Evropë. Në një shkrim të publikuar nga kjo revistë, thuhet se fizikisht shqiptaret janë raca më e bukur në Evropë. “Gratë shqiptare janë shumë të bukura, me flokë të errët, dhe nganjëherë sytë e tyre janë gri”, citohet artikull i publikuar nga SIA.

Artikulli vlerëson edhe vallen shqiptare. “Lëvizjet janë elegante. Po, ato janë shumë të bukura dhe shumë i talentuara. Ato janë si skoceze në shekullin e shtatëmbëdhjetë. Dhe unë do të thosha se ato janë raca më e zgjuar dhe më e bukur në Ballkan. Ato janë një kombinim i përkryer, i fytyrës klasike me një anë ekzotike gjithashtu. Kjo është arsyeja pse ju nuk do të njihni lehtësisht ato, por këto gra janë kudo”, shkruan revista.

Shqipëria është e vendosur në veri të Greqisë dhe përtej detit Adriatik. Ajo ka një sasi mbresëlënëse me mrekulli natyrore. Shumë shqiptarë jetojne jashtë vendit. Në Kosovë për shembull, ju mund të gjeni dy milionë shqiptarë të tjerë etnikë dhe në pjesën tjetër të botës edhe 15 milionë shqiptarëve. Shqipëria është një nga vendet muslimane perëndimore në botë. Vlerat familjare dhe traditat që ata kanë janë mjaft të larta.
Previous Post Next Post