Kryetari Bashkisë diskuton për Kushtetutën ndërsa shihte Video Pornografike

Kryetari i Bashkisë së Quickborn, Hambur, ishte i zënë duke parë skena pornografike me dhunë ndërsa ishte duke argumentuar rreth kushtetutës, raporton Daily Mail.

Kryetari Thomas Koppl, 50, shkarkojë një pjesë të kushtetutës nga interneti për të argumentuar me kolegët.

Kopple argumentoi se Bern Lucke dhe kolegët e tij nuk po vepronin në përputhje me Kushtetutën e Gjermanisë.

Më pas Koppl shkarkojë një foto të Kushtetutës por harrojë të fshinte "task bar-in", i cili nxorri në pah se Koppl ishte i zënë duke parë video pornografike me dhunë në kompjuterin e tij.

Pasi imazhi u bë menjëherë viral, Koppl argumentoi se kishte dëgjuar një grup të rinjsh të flisnin rreth seksit BDSM (seks me dhunë) ndërsa ishte me pushime në një resort për ski në veri të Gjermanisë, dhe vendosi të bëjë kërkime në google rreth kësaj teme duke mohuar të jetë i interesuar rreth këtij lloj seksi.

Pasi kishte parë një sërë videosh, e mbylli për shkak të dhunës, dhe tha se e kupton se përse disa njerëz e kanë qejf seksin me dhunë.
Previous Post Next Post