Kim Kardashian surprizon duke folur në Gjuhën Shqipe

Kim Kardashian, personalitet i spikatur në fushën e aktrimit dhe të modës në botë dhe më gjerë, u ka bërë një surprizë të veçantë të gjithë shqiptarëve duke folur në gjuhën shqipe.

 Në një postim të bërë nga Mario Dedivanovic, estetisti personal i Kim me origjinë shqiptare, shiheq qartë që Kim Kardashian thotë në shqip "sa bukur Mario", dhe estetisti i përgjigjet "shumë bukur, marshallah!".
Previous Post Next Post