Çfarë e bën Atraktiv një Mashkull? Shihni Preferencat nga Shtete të ndryshme (Foto)

Një fotograf në Nju Jork ka dërguar fotografitë e tij nëpër vendet të ndryshme të botës dhe u ka kërkuar atyre që t'i bëjnë "fotoshop" në një mënyrë që të duket atraktiv për vetë ata.

Të gjithë kemi një person që na duket atraktiv, që një tjetri mund t'i duket i pështirë.

Për të gjetur përigjen e pyetjes se çfarë do të thotë "atraktiviteti mashkullorë", fotografi i bëri vetes disa foto dhe i dërgoi në grafik dizajner të vendeve të ndryshme, ku u kërkoi që t'i bënin fotoshop fotove, sipas preferencave të vendit respektiv.

Vihet re se në disa vënde mashkulli preferohet pak obez; kryesisht vendet e mëdha i preferojnë meshkujt relativisht muskulozë.

Të vetmit që i pëlqejnë meshkujt në mënyrë origjinale, janë australjanët.

Për më tepër hidhini një sy këtyre fotove:

Previous Post Next Post