Përmbytje në Tiranë, "Lana" del nga shtrati

  Kjo foto e çasteve të fundit vijnë nga lumi i Tiranës që kalon mes përmes kryeqytetit.

Përmbytje në Tiranë, "Lana" del nga shtrati

Fotografia është bërë në zonën e pallatit me shigjeta, një ndër zonat më problematike kur bie shi, aty edhe ku lumi i Tiranës është fryrë së tepërmi dhe ka dalë nga shtrati..
Përmbytje në Tiranë, "Lana" del nga shtrati Përmbytje në Tiranë, "Lana" del nga shtrati Reviewed by Oculus News on 1/06/2016 11:46:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.