Studimi Zbulon Numrin Ideal të Partnereve - 10

Studimi Zbulon Numrin Ideal të Partnereve - 10

  • Dhjetë, është numri ideal i të dashurve apo të dashurave, për meshkujt dhe femrat, sipas një studimi të fundit të bërë në Angli.


Më shumë se 1,000 njerëz morën pjesë në një anketim të bërë nga siti më i madh ekstra-martesorë në Britani, IllicitEncouters.com, të cilët u pyetën se sa të dashur do të donin që të kishte partneri i tyre i ri apo partnerja e re.


Numrat më të zakontë ishim nga 12 në 8, të cilët u zgjodhën nga 38% e femrave dhe 37% e meshkujve.

Studimi madje konkludoi se çdo numër mbi 20, konsiderohej si i tepërt. Rreth 4 % e meshkujve dhe 3% e femrave do të donin që partneri i tyre i ardhshëm të kishte më shumë se 20 partnerë.
Previous Post Next Post