Kjo Video do bëjë që ta Rikonceptoni Shoqërinë


 Në shoqërinë e sotme është fare e lehtë të zhytesh në rutinën e punëve të ditës e të harrosh krejtësisht se çfarë jemi në të vërtetë. Ky mesazh inspirues nga Federata Ndërkombëtare e Jetës së Egër (WWW) na kujton në mënyrë tepër fine lidhjen tonë intime me natyrën. Ne jemi natyra.Mesazhi të drejtohet direkt ty, personalisht dhe direkt.

Simbolika e fuqishme e kësaj videoje pavarësisht se shfaqet në "invers" ka një efekt që të përpin. Ky film sjell në jetë qetësinë dhe bukurinë natyrore dhe na kujton të bëjmë një hap mbrapa nga zjarrmia e jetës së përditshme. Zgjon dashurinë tonë të treashëguar për natyrën.

"Unë jam natyra, je ti. Bëj ndryshimin dhe dil jashtë!".
Previous Post Next Post