E vërteta mbi ISIS, që Mediat nuk do ta thotë Kurrë

E vërteta mbi ISIS, që Mediat nuk do ta thotë Kurrë

"Burri i shtetit do shpikë gënjeshtra të lira, do ia lërë fajin kombit që është sulmuar, dhe çdo shtetas do ndiehet i kënaqur me këto falsitete qetësuese, të cilat do t'i studiojë me kujdes, dhe do të refuzojë për të analizuar çdo dyshim serioz; dhe kështu ai do bindë veten se faji është i luftës, do falënderojë Zotin për gjumin më të mirë që do bëjë pas këti procesi të panatyrshëm vetëmashtrimi" - Mark Tuein.

Çfarë lidhje kanë ndodhit e planetit tonë me shkencën e shpirtit? Në fakt kanë shumë lidhje, sepse velloja po ngrihet duke nxjerrë në paj të gjitha gënjeshtrat, mashtrimet dhe propagandën që ka plagosur ekzistencën tonë. Kjo ndodh në të gjitha rrafshet, me anë të të gjitha temave të ndryshme që përfshijnë plotësisht ekzistencën njerëzore. Qofshtë ushqim i modifikuar gjenetikisht, qoftë UFO, ekonomia apo mashtrim me ilaçet, duke zgjuar aspektet e errëta të botës ku jetojmë dhe thjeshtë duke u bërë të ndërgjegjshëm në drejtim të një perspektive tjetër, është një ndër çelësat e shumtë për të ndezur shkëndijën e ndryshimit që planeti tokë po kërkon dëshpërimisht. Është e vetmja rrugë ku mund të hedhim dritë.

"Ndriçimi i mendjes është një proces destruktiv. Nuk ka lidhje të qenit më mirë apo më lumtur. Ndriçimi i mendjes është grimcimi i së vërtetës. Është sikur je duke parë nga fasada e shtirjes. Është fshirja totale e gjithçkaje që ne imagjinojmë se është e vërtetë." Adyashanti.

Kur vjen puna për ISIS dhe terorrizmin në përgjithësi, sekretet dhe manipulimi janë një problem i madh. Kjo nuk është një teori konspoiracioni, si Konferenca Ndërkombëtare mbi  Rendin e Ri Botërorë u mblodh kohët e fundit, ku lista e profesorëve, politikanëve dhe kryeministrave ishte madhështore.

"Kemi të bëjmë me një sipërmarrje kriminale në nivel global...dhe po zhvillohet një luftë, udhëhiqet nga SHBA, mbështetet nga disa shtete të vogla që i binden SHBA-ve...Lufta globale mbi terrorrizmin është një sipërmarrje e SHBA-ve, e cila është false, bazohet mbi premisa false. Në njëfarë mënyre na thotë se SHBA-të dhe Perëndimi po shkojnë pas një armiku imagjinarë, Shtetit Islamik, në një kohë që ky Shtet Islamik është totalisht i mbështetur dhe i financuar nga aleancat ushtarake të Perëndimit dhe aleatët e SHBA-ve në Gjirin Persik.

Thonë se myslymanët janë terrorristë, por në fakt kështu ndodh kur e dimë fare mirë që terrorristët janë shpikur në SHBA. Nuk janë produkt i shoqërisë myslimane, dhe kjo duhet të jetë e qartë për çdo njeri të gjallë...Lufta botërore mbi terrorrizmin është një sajesë, një gënjeshtër e madhe dhe një krim kundër njerëzimit.- Dr. Mikel Kosudovski, profesor i Ekonomisë në universitetin e Otavas në Kanada.

Më poshtë po ju shfaqim një video të Ben Suan - gazetar fitues i disa çmimeve të rëndësishme - që eksploron origjinën e ISIS, analizë që është harruar prej kohësh të bëhet nga mediat më të rëndësishme ndërkombëtare.E vërteta është se nuk ekziston asnjë ushtri islamike apo ndonjë grup që quhet Al-Kaeda, dhe çdo oficer inteligjen e i informuar e di mirë këtë. Por ekziston një fushatë propagante mediatike që e bën publikun të besojë në një entitet të tipit si "djalli", vetëm e vetëm për të pranuar ndërkombëtarisht një udhëheqës për një luftë kundër terrorrizmit. Pas kësaj propagante ndodhet SHBA." - Ish-sekretar i Jashtëm i Britanisë, Robin Kuk.
Previous Post Next Post