7 Mrekullitë e reja të Botës - të bëra nga një Dron (Foto)

Dronët kanë ndryshuar lojën e fotografëve në mbarë botën. Ato mundësojnë foto profesionale dhe amatore gjithashtu, që më parë u bënin vetëm me anë të aeroplanëve.

Rezultatet e dronëve siç mund t'i shihni edhe vetë janë spektakolare. Një grup fotografësh rus që ka bërë këto foto, ka shpenzuar vitet e fundit rreth mrekullive të botës duke bërë foto me drone.

Kjo listë e 7 mrekullime të reja është vendosur me mbi 100 milion vota në vitin 2007, ndërsa këta fotografë na e zbulojnë nga një tjetër këndvështrim se përse këto mrekulli të papërsëritshme i meritonin vërtetë votat e marra.

Çiçen Itza, Meksikë
Çiçen Itza, Meksikë

Koloseu në mëngjes, Itali

 Taj Mahal, Indi

Muri i Madh i Kinës

Petra, Jordani
Petra, Jordani

Maçu-Piçu, Peru

Statuja e Krishtit, Brazil
.
Previous Post Next Post